Jubilej - Ribolovac slavi prvi rođendan

BJELOVAR - Dok se na tržištu novina i časopisa mnogi odlučuju samo za web izdanja iz Bjelovara na kioske širom Hrvatske svaki mjesec dolazi časopis Ribolovac. Iza „Ribolovca“ prvih novina za sportske ribolovce u Hrvatskoj u veljači će biti točno godinu dana „života“ odnosno izlaženja. „Ribolovac“ je pokrenut s namjerom da hrvatski ribolovci dobiju svoje prave i prve novine – i izgledom i sadržajem. Novine, uz koje će popiti jutarnju kavu. Informirati se, zabaviti i saznati nešto novo odnosno educirati se. Za sada izlaze jednom mjesečno, a u planu je dvomjesečno izlaženje, kako bi bile što aktulanije. „Ribolovac“ izlazi na 32 stranice, „velikog“ novinskog formata, svakog prvog u mjesecu. Nastoje pratiti kompletna zbivanja na vodama, kako na slatkim, tako i na moru. Uz vijesti i informacije o natjecanjima, radu društava, predstavljanju zanimljivih i poznatih ribolovaca, „Ribolovac“ donosi i stručne članke o ribolovu na pojedine vrste riba, tehnikama ribolova, predstavlja vode i ljude na vodama. Posebnu pažnju posvećuje priboru i praćenju noviteta iz svijeta ribolovne industrije, pa stoga novine prate i sajmove ribolovne opreme i objavljuju redovito reportaže s njih. U rubrikama „Flash s voda“ i „Izvješća s voda“, nastoji se izvještavati što se, gdje i kako lovilo tijekom mjeseca na vodama širom Hrvatske, a kroz natječaj „Trofej Hrvatske“, ulove kapitalnih riba na vodama Hrvatske tijekom godine. Prva godina izlaženja je iza „Ribolovca“- novina za ribolovce, koji su dobro prihvatili svoje prve novine. Obitelj čitatelja i pretplatnika novina raste iz mjeseca u mjeseca. Novine s otvorene za sve zainteresirane ribolovce i njihova društva, pa će rado objaviti sve vijesti s voda, što se i gdje lovilo, kako i na što. Zato uredništvo poziva sve da pošalju vijesti iz svojih društava ili podjele svoja osobna iskustava. 
Adresa redakcije je: „Ribolovac“, 43000 Bjelovar, Ulica Ivše Lebovića 28, a e-mail adresa: sinisa.slavinic59@gmail.com
U vezi pretplate i informacija možete zvati i na tel: 043/221-810

„Ribolovac“ izlazi svakog prvog u mjesecu odnosno početkom mjeseca. Urednik novina je Siniša Slavinić, a suradnici poznati hrvatski, ali i inozemni autori.

1 komentar:

  1. While the market of newspapers and magazines, many opt for web release from Bjelovar at kiosks around the Croatian monthly magazine comes fisherman. Behind the "fishermen" the first newspaper for sport fishermen in Croatia in February will be exactly one year "life" or publishing. "Fisherman" was launched with the intention of Croatian anglers get their true and first newspaper - and the appearance and content.

    OdgovoriIzbriši